Zwarte houten fotolijst kopen

Zwarte houten fotolijst kopen

Zwarte houten fotolijst kopen

Om afbeeldingen in een lijst te plaatsen worden vaak zwarte houten fotolijsten gebruikt. De zwarte fotolijst is de kleur die het meest wordt verkocht. Zwart is tijdloos en past bij elk interieur. Je kunt met zwarte houten fotolijsten een prachtige collage maken en die boven je bank hangen. Je woonkamer krijgt daardoor een speciale uitstraling. Zwarte houten fotolijsten kopen doe je online. Ze zijn in meerdere maten leverbaar. De fotolijsten (ook wel “kaders” genoemd) zijn vaak gemaakt

van een rechthoekig frame waarin het schilderij of foto wordt geplaatst. Een fotolijst wordt vooral gebruikt om het schilderij of foto te beschermen.

De functie van een zwarte houten fotolijst

Een zwarte houten fotolijst heeft niet alleen een beschermende functie. Ook de uitstraling van een fotolijst is belangrijk. Wanneer we naar een schilderij kijken en daarbij tegen de onafgewerkte zijkanten aankijken geeft dat geen geheel. Zelfs schilderijen van portretten op hout worden nog ingelijst. Omdat de lijsten in de loop der eeuwen werden aangepast aan de mode worden nu veel zwarte houten lijsten gebruikt. Zwarte lijsten kunnen voor alle soorten schilderijen en foto’s worden gebruikt.

De fotolijsten van tegenwoordig

We zien tegenwoordig niet vaak meer dat voor schilderijen en foto’s een zwaar bewerkte goudkleurige lijst wordt gebruikt. De lijsten van tegenwoordig zijn strak. Het zijn vooral de zwarte fotolijsten die veel worden gebruikt. In een modern interieur worden vaak de kleuren zwart en wit gebruikt, zodat een fotowand met schilderijen of foto’s in de kleuren zwart en wit daarbij uitstekend gebruikt kunnen worden. Een zwarte houten fotolijst kopen, kun je online doen. Je moet opletten welke maat je moet hebben. Wanneer je dat weet is het online bestellen vrij eenvoudig. De lijsten moeten mooi zijn, maar niet opvallen. De getoonde afbeeldingen moeten altijd de overhand hebben.

Bekende Designer merken in uw luxe fotolijst?

LuxeFotolijsten.nl verkoopt ondere andere luxe fotolijsten van:

Chanel, Christian Dior of Dior, Gucci, Balenciaga, Prada, Louis Vuitton en Rolex.

Maar ook luxe designer merken zoals Christian Louboutin, Fendi, Amiri en Givenchy ontbreken zeker niet in het aanbod. De Eric Kuster achtige fotolijsten worden ook vaak gecombineerd met bekende fashion merken als Yves Saint Laurent, Versace, Offwhite en Supreme.

uw interieur

Ook heel erg bekend zijn de spiegellijsten die Eric Kuster vaak gebruikt bij de woninginrichting. Maar tegenwoordig zijn de luxe zwarte fotolijsten toch wel het meest gebruikte bij de interieur styling. Daarnaast hangt men vaak diverse mooie schilderijen, canvas doeken, fotolijsten, plexi glas of glasschilderijen aan de muur. Maar wanneer men nu een schilderij, glas schilderij, plexi-glas schilderij, kunststof schilderij, poster, spiegellijst, canvas doek of een ander art kunst object aan de muur hangt vaak vinden zij het contrast van onze zwarte luxe houten fotolijsten met de mooie witte passe-partout erin het mooist. De geeft een echte luxe en rijke uitstraling en is een grote toevoeging aan uw fotomuur of inrichting.

woninginrichting

Een luxe designer fotolijst of schilderij maakt jou inrichting echt compleet! Een van de mooiste decoratie stukken aan jou fotomuur of fotowand zullen zonder twijfel de luxe fotolijsten zijn van LuxeFotolijsten.nl. Veel bekende binnenhuis architecten en interieurinrichters gebruiken onze luxe fotolijsten om hun inrichtingen te stylen en compleet te maken. De bekende fashion merken zijn ook erg geliefd bij hun klanten die houden van een luxe inrichting.

Wil je alle luxe fotolijsten bekijken? Klik dan snel op Alle Fotolijsten